Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksdikt skriven år 2000. Landskapsbilden målade jag i olja 1981


Kärlekslängtan

 

Kärlekslängtan

ömhetstörst

tar den slut

vid livets höst

kärlekslängtan

ömhetstörst

finns den kvar än

i mitt bröst

 

Smek

av mjuka händer

lek

vid vackra stränder

milda ord

ifrån din röst

 

Längtan

att bli sedd

bekräftad

finns i själen

alltid kvar

och min kropp

ska alltid minnas

hur min längtan

fick sitt svar

 

Kärlekslängtan

ömhetstörst

tar inte slut

vid livets höst

men den känns

kanhända starkast

djupt därinne

i mitt bröst

 



 

 

 




Bunden vers (Rim) av Siggesdotter
Läst 391 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-19 19:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tycker om.
2012-10-19

  Bo Himmelsbåge
Väldigt fin blild! En mjuk, vacker, sesuell dikt som känns ända ini hjärteroten! Nog är det så att kärlekslängtan aldrig tar slut, tack och lov!
2012-10-02

  Yrre VIP
Oj så vackert skrivet, det snörps i hop inuti, tack!
2012-09-29

  M M Mannheim VIP
Nej kärlekslängtan tar aldrig slut, bara förmågan att orka utnyttja den.
2012-09-20

  Maiah VIP
du kan verkligen rimma in livet...jättefin text
2012-09-20

  Änglaögon
Så väldigt bra skrivet, gillar!
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter