Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

U Cant Touch Me.

U CANT TOUCH ME.
skrek hon högt.
dansade på biljarbordet
och genom ett under så vart det inte hål i duken
av hennes paljett skor med hög klack.
U CANT TOUCH ME.
skrek hon.
Jag är av en bättre börd,
lätt oförstörd.
vacker och störd.
U CANT TOUCH ME!
skrek hon och alla dansade.
ljuset blinkande
och av någon konstig anledning var inget sönderslaget,
ännu.
U CANT TUCH ME.
skrek hon.
Jag är av en vackrare art,
livet är underbart
jag kan FÖRFAN flyga snart.
U CANT TOUCH ME.
skrek hon.
och polisen tryckte ned hennes huvud
så att hon inte ska slå det
mot biltaket i polisbilen.

u cant touch me
viskar hon
för då delar jag på mig
trasig,
var inte elak mot mig(?)




Fri vers av mika
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-02-10 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mika
mika