Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Internationella bokveckan 2012. Fira denna internationella bokveckan: Grabba tag i den bok du har närmast, slå upp sidan 52 och plocka ut den femte meningen. Avslöja inte bokens titel. Kopiera reglerna i statusfältet innan du fyller i din mening.


Sidan 52 mening 5

Jag avstår från att dö, jag vill ej falla för en som är mig underlägsen, det skulle vara en alltför djup förödmjukelse för mig och för hög ära för honom.




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-20 18:31



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
(Inferno, Strindberg)
2013-03-25

  lodjuret/seglare VIP
Sidan 52, mening fem.
?Sådant ingick i priset för honungen då jag var barn.?
2012-09-21

  lodjuret/seglare VIP
Att skriva är som ett gift, det är som att se chokladasken i affären, gå runt och komma tillbaka igen, öppna asken väl hemma och slita av dess genomskinliga plast. Avakta sedan rätt ögonblick att attackera dess innehåll. Att skriva är som att försöka bara äta ett urval bitar, säga till sig själv för varje bit att den där får bli den sista och sedan bara en till, en till, en till.
Vad är ett statusfält? Annars kan du göra som ibland Henry Miller säger sig ha gjort. Skriva en sida full med text. Riva den i remsor uppifrån och ner, lägga remsorna på varandra och riva av stänglarna, sedan kasta papperen i en hatt och ta upp dem en i taget, skriva av vad det står på dem och forma texten till något nytt.
2012-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP