Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något om någon




jag älskar orden
mellan raderna

dina

kontrasterna
skuggorna som skapar plats
för ljuset

dina

du går inte ur mig
bara vid sidan om
utanpå
det räcker med en punkt
för att himlen
skall spricka
låta ovädret
tala
om en ny sol




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-09-20 19:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bravo! tycker om..
2012-09-26

  DrZappa VIP
Gillar!
2012-09-22

    ej medlem längre
"Ta Gunnar, han är bäst!"
2012-09-21

  lodjuret/seglare VIP
En underbar text, särskilt som jag föreställde mig den uppläst från scenen med över fyrahundra betalande kroggäster nedanför, förstummade under läsningen med väl valda pauseringar och bestämt men lugnt anslag.
2012-09-21

  Gawain
Men det där var ju riktigt snyggt, riktigt bra.
2012-09-21

  edikt/Benedikte
Mycket mycket fin!
B:)
2012-09-21

  Pirjo VIP
Styrka!!!
2012-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP