Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skrivna ordets kraft



Jag ville skriva mig bort
från längtans oro och tvång
söka finna de ord
som kunde besegla min sång

Jag ville dräpa skuggan
med mina ljusa symfonier
höra orkestern spela toner
födda ur mina utensilier

Jag ville rista i murens glans
ord som alla kunde läsa
känna hur språkets atmosfär
var med mig på min resa

Jag var i språkens alla hörn
njöt av att höra dess sång
det skrivna ordets kraft
visar sin styrka ännu en gång.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-20 21:22



Bookmark and Share


  alvan
Ljuvligt... En vacker beskrivning.
2012-09-20

  ResenärGenomLivet VIP
Fint om ord...
2012-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP