Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nihil Ist

Kryper ihop i fosterställning
försöker återvända
men vet inte till när
minns inte längre
minns inte när solen
började kasta sin
svarta skugga
över mig




Fri vers av Stefan Persson
Läst 323 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-21 09:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag minns inte hellre, men fosterställning känns som det bästa då och nu...
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Persson
Stefan Persson