Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterklok

 

En tanke slog mig

 

fan

 

vad dumt




Fri vers av Stefan Persson
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-22 00:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Å nu slog mig en tanke oxå. .
2012-09-25

    ej medlem längre
Så många sådana tankar kommer vi att möta under en livstid! Bra!
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Persson
Stefan Persson