Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden...

Ingen finns som du

Det finns ingen

som liknar dig

Det finns ingen

som kan ta mig

som du

Med handen

längs min rygg

Smekning

av din mun

längs min kropp


Det finns ingen

som du

Som ser in

i mina ögon

och ser mig

för den jag är

och vad jag behöver


Jag kan känna

din kärlek

din längtan

din närhet


Jag kan känna

din värdering

Som jag inte ens vet

om jag är värd


Det finns

så många ord

jag skulle

kunna säga

till dig

Men som jag väljer

att inte säga ännu

Ord som jag vet

du längtar så innerligt

att få höra från mig

Men något

håller mig tillbaks

Av rädsla kanske

För jag vet inte

om det bara är i stunden

här och nu

orden gäller

Just när du

håller mig i din famn

så tätt intill

Och mitt hjärta bara

slår för dig

Jag vet

Allt känns så rätt

Du är så vacker

Du är så ren

Du ger mig så mycket fint

Men jag kan inte

ge dig orden

För i mitt inre

snurrar alla frågor

På svar

jag inte kan ge dig

Eller mig

För vad händer

när hettan försvunnit

Vad händer

när förälskelsen lagt sig

Vet inte ens vad det är

som vi har

Vad jag ska kalla det än

Kommer alla ord gälla då

Eller har de förlorat all betydelse

Orden är som ett löfte

In i en framtid

Jag inte vet om vi har


Du fyller mitt inre

med så mycket av det

jag sagt

jag ska leva utan

av det liv

jag har kvar

Jag hade ju bestämt

att leva på ytan


Och min skyddsmur

är av stål

Men det finns ingen

som är vackrare

och finare än du


Så är det någon

som ska riva min mur

så vill jag nog att det blir du

Men jag vet inte

om du kommer att lyckas








Prosa av Anna Nyman
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-22 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman