Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att uppskatta dagen ...


Lev i nuet

Varför leva i det förgångna
Varför oroas för framtiden
Lev i nuet o njut
Var nöjd med de du har
Varje dag är en sällsam gåva
Du själv beslutar hur den skall bli
Se ljust mot framtiden
Den är din möjlighet
De förgångna är dina minnen
Så lev o njut




Övriga genrer av Jack_iX
Läst 464 gånger
Publicerad 2006-02-10 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX