Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lövet vissnar bort



Vem kan se skuggan
det mörka
som förvillar och lurar

kom änglar
lys upp min stig

lätta mitt hjärta
låt mina steg vara lätta

dansande tar jag mig fram
tyngden är nu borta
ljuset vilar på min väg.


Skickat från min iPhone




Prosa av Desire'e
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-22 13:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Du skriver så bra..gillas
2012-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e