Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sköraste - varmaste strålar

mot världen strålar de
allt vad de kan
fann du en vän?
fann du vad du sökte?

mot världen riktar de
sina finaste
sköraste
varmaste strålar

du känner
hur tryggheten
kommer krypande
tätt intill
vaggas till ro
vaggas till sömn

mot världen vill de
le
stråla
skydda
alla som behöver

av skimrande
tindrande
små
små
gyllengula trådar
fäster de varsamt
dessa på vår skuldra
lättar bördan
lättar oron

mot världen strålar de
allt vad de kan




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-22 23:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint och nära
2012-09-24

  anits VIP
En mycket varm och berörande text
2012-09-23

  mare VIP
Fina rader..
2012-09-23

  Rise Little One
Värmen strålar ut från din text...
2012-09-23

  La Magnólia VIP

Ljuvlig och melodisk .. varm och kärleksfull ...
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77