Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Super raehay

Having things on your mind trying to find the time to keep up the track - don't stop, attack!
Honey oh we all cry honey sometimes,
out of sorrow out of joy

MÖRKLÄGGNING

Much like school - it's a 'great tool'
People in a room, who'll go first?

Somebody reek or smell
of smoke

Tobacci
Fibonacci
arrevidecci!

Sen tog det slut, men det var fan mycket mer i huvudet - längre än en minut.




Fri vers av Phantasos
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-29 21:00



Bookmark and Share


  Love von Melen
Du får öva upp minnet så du minns hela nästa gång :)

jammin'!
2013-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Phantasos