Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spåren av oss

Den här stan är full av minnen
Av oss

Alla platser där vi kysst
Alla gator där vi hållit i hand

Jag skriver över
Du ristar nya minnen där vi aldrig varit
Jag ser våra spår överallt

Du har flugit vidare
Färgar andra städer med ditt leende
Och jag samlar spåren
Av det som var vi




Fri vers (Fri form) av aust
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-23 15:11



Bookmark and Share


    lenakarin
Så fint beskriven saknad!
2013-02-15

  Lindha W Gustavsson
Tycker mycket om din vackra dikt. tusen tack!
2012-09-23

    jaybird
fint, vackert, varsamt
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

aust
aust