Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta min hand

ta min hand
ta min hand
håll mig tätt intill

vill känna din närhet
återigen
vill känna din åtrå
din kärlek
du gav tusenfallt

vår kärlek
gnistrade
glimrade
var varm som
den varmaste sommarnatt
du tänka dig kan

lika varm som den var
lika svag var kärleken
men ack så ljuvlig

hos dig är jag trygg
hos dig kan jag vila
hos dig får jag ro

ta min hand återigen
hela jag skälver
utav saknad




Fri vers (Modernistisk dikt) av wiria77
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-23 22:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och berörande skalsat
2012-09-25

  Ninananonia VIP
Vackert berörande... denna saknad..
2012-09-24

  Lars Hedlin
Härliga längtan!
2012-09-24

  Rise Little One
Varma ord som skänker glädje till själen...
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77