Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

datorn ur funktion igen

letar efter livet
som jag tappat bort
det försvann en torsdag
året har jag glömt
på kvällarna är
saknaden störst

skulle du finna det
så ring helst på vanliga
telefonen
tycker den känns snällare
än smartfånen
som också har fel på ljudet
har inte lämnat in den än
trots att jag blivit uppmanad
av försäljaren

energin till alla tekniska bryderier
tömd för länge sen




Fri vers av Kim VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-24 13:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja du,
inget är som letandet,
när åren tagit sin stora tugga av kakan..

Men, som tur är finns ju telefonen,
det fasta abonnemanget,
det som inte tickar kronor och räknar
sekunder i återstoden av livet...

Mycket mycket snällare!


2012-10-01

  Jaseph
Ja, det är jobbigt med det tekniska!
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP