Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Jag har ont i mina knän
jag har ont i ryggen
jag har ont i ena fotryggen
täppt näsa
fett hår
råttbrunt hår
jag är grå
jag har sorg
Jag har sorg
sorg som ligger i knäna
i min värkande fotrygg
i det sura beska i magsäcken
i mitt illaluktande hår
i mina hängande mungipor
i min andedräkt
jag vill kräka
jag vill skrika
vråla
tills stämbanden viker
jag vill sparka sparka sparka sönder
brotta ner något som slåss tillbaks
rulla runt som en galen människa
galen
jag blir galen
men det hjälper inte
inget hjälper
ingen kan hjälpa
sorg gör ont
den går inte att springa ifrån
den går inte att slå bort
den finns där
att genomlida
att förlika sig med




Fri vers av Bellissima
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-25 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima