Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle kunna spendera flera nätter tillsammans med dig, men inte en enda med bara mig själv

Jag har aldrig tänkt på att dom där ögonen har varit så vackra
Att jag aldrig har tänkt på det förut
Jag har aldrig tänkt på att det där leendet kan även få mig att le
Att jag aldrig har märkt det förut

Jag har aldrig tänkt på att den där kroppen kan gå runt i vilka kläder som helst
Och ändå se så perfekt ut
Att jag aldrig har tänkt på det förut
Jag har aldrig märkt att dom där läpparna har varit så lockande att kyssa
Att jag aldrig har tänk på det förut

Hur allting kan kännas så ljust i en mörk tid
Allt på grund av denna underbara person
Att känslorna byts ut på bara några snabba sekunder
Man vaknar upp en dag, och inget är sig likt

Jag skulle kunna sitta ute en hel natt enbart för att du är där med mig
Jag skulle fortsätta kalla dig vacker, även om du bad mig sluta
Jag skulle lägga mig bredvid dig när du sover om natten
Så att du skulle slippa känna dig ensam

Jag skulle göra så mycket
Om du bara bad om det

Jag skäms över att jag aldrig finner modet över att säga någonting
Och jag skäms över att jag inte vågar möta din blick
Men det som jag skäms över mest
Är att jag gråter om natten när ingen kan se på

Jag ligger ensam i sängen och lyssnar på Håkan Hellström, och tänker
"Nu har jag blivit så pinsamt jävla kär i dig"




Övriga genrer av Hatfylld
Läst 344 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-09-24 20:22



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Du e bra vet ja, gillar.
2012-09-27

  SvartPoesi
Håkan Hellström är inget minus. Han är obeskrivligt underbar.
Fint skriftat också underbart.
2012-09-26

  Celticgirl VIP
Minus Håkan Hellström biten :)
2012-09-24

  Celticgirl VIP
Jag känner igen mig i det där. Bra fångat!
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Hatfylld
Hatfylld