Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror att jag trivs bättre här




Har vi förbrukat varandra till max nu,
eller har vi bara gått vilse på vägen?

Utan dina händer är jag bara hud utan fyllnad
En utgången kalender med gamla anteckningar

Jag vrider och vänder på varje blick du ger mig
så att den värmer mig även om den är kall

Fastän du har en så välformad mun
kan du inte ge mig orden jag behöver

Du är så kall nu älskling, och jag ser att du fryser
men inget jag gör får dig att tina

Och jag kan inte hindra tankarna från att flyga iväg
söka efter värme i något jag skapat i min fantasi

Jag skulle så gärna vilja värma dig till 37 grader celsius
men jag tror att jag trivs bättre här med mig själv




Fri vers av E.B.
Läst 508 gånger
Publicerad 2006-02-10 22:04



Bookmark and Share


  Ord
SMÄRTSAMT igen.. och starkt..

detta:

"Du är så kall nu älskling, och jag ser att du fryser
men inget jag gör får dig att tina"

Är genialt rakt och bildligt beskrivet av något så komlext och tungt att uppleva.. Bra gjort !

Tack !

/ Crister
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

E.B.