Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ökenvandring

I månader har jag gått
med målmedvetna steg
korsat den stora öknen
för att jag har tyckt mig se
en oas där borta vid horizonten

Men när jag tappert staplar fram
de sista trötta stegen
med uttorkad flämtande strupe
och riktar blicken mot det glimmande blå
möter jag en ocean
av saltvatten
och åter saltvatten




Fri vers av Quilted Heart
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-10 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Quilted Heart
Quilted Heart