Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

perilymfa

mina ord forsar tillbaka
ut ur ditt öra
svämmar över i hörselgången
medan hammarslagen förtvivlat dånar mot städet
smider svarta tankar till vackra smycken

men kattguld gör allt som glimmar till
gråsten gör allt som tynger till
luft gör en smekning mot din kind till
min... en främlings
andetag




Fri vers av Quilted Heart
Läst 466 gånger
Publicerad 2006-02-10 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Quilted Heart
Quilted Heart