Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i-landsillusioner


Strömavbrått

Jag stänger av mobilen
Sätter datorn på standby
Lägger mitt huvud på kudden
Blundar och lyssnar på inget

Det är såhär mitt blod känns
när droppet kopplats bort
Det är såhär mitt hjärta slår
utan intrycksinjektioner

Jag hade nästan glömt
hur det känns att längta
hur det känns att verkligen sakna
inte bara skriva orden
\"jag saknar dig\"
innan tomheten nått rummet
innan känslan nått orden

Och det är nu som jag inser
hur mycket jag saknat saknaden
och att jag aldrig saknat dig




Fri vers av Quilted Heart
Läst 528 gånger
Publicerad 2005-03-22 22:30



Bookmark and Share


    Tussilago
Fin text med en tankeställare!
2005-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Quilted Heart
Quilted Heart