Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guidad tur i semesterparadiset

Dethär är fläcken på mitt lakan som aldrig går bort
Dethär är hålet i väggen där mitt hjärta slog knut
Dethär är luften som jag andas med respirator
Dethär är kudden som jag fyllt med tysta skrik
Dethär är madrassen som formats av vår kärlek
Dethär är örngottet där jag sparat våra dagar

Dethär är sängen som tömts på drömmar
Lådan för hittegods och kvarglömt skräp




Fri vers av Quilted Heart
Läst 536 gånger
Publicerad 2005-03-22 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Quilted Heart
Quilted Heart