Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår-luft under vintertäcke

Jag sov med ditt hjärta i min hand inatt
som så många nätter innan dess
Jag viskade till det och försökte förklara
För det finns så mycket jag skulle vilja säga
Så många ord som fastnat på vägen
och som studsat mot väggen

Jag sov med ditt hjärta i min hand inatt
och det kändes inte lika tungt som förut
Det glädjer mig att veta att du andas lättare nu
Men samtidigt smärtar det mig
att den tunga stenen mot ditt bröst
som jag så länge försökt lyfta bort
i själva verket var jag




Fri vers av Quilted Heart
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-02-10 22:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj, varrför har jag inte upptäckt dig tidigare? :O Ha? (((;

Jag gillade texten jävligt mycket!
Bara ett ltiet tips som jag sagt till många,
kanske flytta ner din text lite så den inte skvaer mot rubriken? (;;

[ fast än det inte är någon risk att slita ut den (; ]

Nej gu, nu kände jag mig lite för långsökt...Haha! Tack för att du checkade min sida så jag upptäckte dig! I will keep an eye on you!
2006-04-09

  Sländan
Väldigt vackert skrivet. Lycka blandat med sorg.. Fint, så fint!
2006-02-10

  Saramaria79
Vackert vackert, men sorglig..
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Quilted Heart
Quilted Heart