Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grömsardags.. höst, det är höst :)


vill; sicken thrill

 

 


vi manifesterar vårt syfte med ordet
sen har vi det där med att

gå det - oberoende av sams eller bråk
'walka talka' - oberoende av språk

 


hej ska vi gå med våra ord till en obebodd kåk
eller till en flotte en båt ett skepp

jag med mitt grepp om ordet och du med ditt

 

ska vi gå och vill vi



kan vi gå ombord med det vi sagt och segla
kan vi göra gjort av ord vi lagt och regla sen


syftet bragt för bästa 'borde-t'


vi köper skor och tror oss kunna gå
vi löper amok och gör bok om att gå
vi döper klok till klok som för att få gratis tillgång till vägen



och klagar för resten



men vi stöper vårt liv med våra kliv
hur än sulorna passar lästen


hur än den ena gör så är det ändå den andra
som avgör om vi-et ändå gjorde't

 

det där bordet

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-27 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri