Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Totalkollaps i en trappavsatt i livet. Ta inget för givet, för då blir det tyst. Ta endast klivet. Fram.


materiallära på en tvärbalk; armering

 

Råttentott! Inse att dubbla enheter gånger sig själv inte fungerar i praktiken!

- Va? Vem sa nåt om praktik? sa metodikern och skalade en nagel till mot tangenterna. Nu även de i dubbelt uppförande. Syntaxläge per sound över alla hindrande Kronblommors soffor här som där kan inte ens diskuteras i nuläget. Därför dagens enda vettiga göromål:

- Yeah, överleva! sa musen och tog en tugga till på marginalen. Nån gång läre ju stacken övervinnas, där på myren.

*

Svära sig en fredag igen då. Överleva en tur med busshelsike, mobilhelvete, kortjäkelskapet, papperssvängs & krängakring-sattyget och sist men jaja nänä inte en chans, inte störst ens;
Krypvarningar i varenda vrå!

8-beningar på bordet, 6-beningar i skallen, 4-beningar på tvären (fast ganska sött när dom snubblar över sina egna täcken på väg ner i en drömlik förflyttning mellan mina anpassningsvilliga egna 2-beningar) + andra 2-beningar alldeles för få vakna och villiga, och så sen värst av allt 1-beningar på fel sida virveln - dubbla dessutom

(och är det nu verkligen ok att hooda sig över stan? Alltså, även som ljusskygg 50+are med ickeövervunna fobier och en stirrig blick över kompassen = en riskabel handling, utan att antas för stan's enda, dock tidigare hemlighållna, anledning till att ställa in city för motorburna)

och nej, jag tänker inte tjyvlåna dotterns peruk! (en gång till)

 

Jag har inte ännu förstått vitsen med att göra papper av trä - stickor i ögat och bläck på kommande löv kan inte vara bra i en vår utan plymer i peruken. Jag är så glad att jag är en guldhamster, eller var det kanske bara en plåtråtta. Samma var det. Jag är nöjd så länge jag får gnaga.

Trähästar måste i alla fall vara den totala självförsvarsmissen bland Kina-djuren, för de som går med facklor istället för du-ras-eller likvärdiga arter. Undrar om jag inte ändå borde erbjuda en reiki.

Detta ska helst inte ens vara annat än vardag, men hur gör djur?  


Jag har gett upp.  Släpper konkret alla ben, knotor och skelett i en hög för bättre behållning för andra. Jag behöver fylla mig med The Samans och sen hämtar jag käppen för resten av dagens jobb. Den med hack i, som snart går av.
Här måste vandras; Hermit-way of Walk, och det med igenstängd trut.
Om man kunde tämja myror ändå. Eller åtminstone maskar! Gahiah! Tur man kan skriva. 

Tur bussen även tar retur när det är en bristvara i norrland på re-infattningar av diamanter.

*fortsätter glänsa mig över gladiatorträsket* här ska eldas trojaner!

*

 




Övriga genrer (Satir) av Pot Pourri
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-28 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri