Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avtändning.


Saknar mig själv

Vaknar upp ur en sömnlös dvala
Hatar detta välkända febersymptom
Idag vet jag vem jag vill vara
Fan, borde få ett ångestdiplom
Ringer upp och ber langaren fara
Spolar ned påsen i toaletten
Det är ingen fara, det är ingen fara

Det här måste få ett slut
För helvete, jag måste ta mig ut
Jag saknar att vara ja'
Kommer jag någonsin må bra?




Fri vers av Undergång
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-29 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undergång
Undergång