Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla dig bredvid



Bara du
och ingen annan
kan kika
genom dörrspringan
och se mig naken

Ingen annan
än du
kan känna
hur jag darrar
i ditt hjärta

Du allena
känner
hur min hand
söker värmen
i din
hur min ro
lägger sig stilla
dig bredvid.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-29 20:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Varmt och ombonat...
2012-09-29

    ej medlem längre
Finner ro och värme i dina trygga ord.
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP