Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är till att springa gatlopp med borren på ryggen, och med såpade styltor över dalälvsisen... för att hämta ett glas vatten - när man glömmer glaset hemma


infon; singularis bestämd

 

 

hur än den hämtas
var än den hämtas

 

jag har bara en
(synd du inte hämtade den här)

 

men det är väl så det är när
man måste be om ursäkt för

 

livet




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-01 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri