Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ahora

Klockan hade slutat att slå. Visaren tickade aldrig, jag kände mig lätt darrig. Rätt stekt, hade ändå rullat en rätt fet; inte det bästa, men bättre än det mesta. De andra skrattade tills de grät och vek sig.

Beats i loops, loops i beats, take your seats. Hoppa upp och ner, upplev mer. Roliga typer dryper, mer än bara en mask. Glasklart uppenbart, inuti och utanpå, förstår och ser ändå. Poesi i tal, pipes honour, oändliga val, an endless variety in colour. Avslappnat delande, tankar. Lätta ankar.

Multipel betydelse, plural. Varför skrattar du? En kamel, en tand i handen, läder bundet mot hud, loppan korsandes, skuggor vikta och förvrängda.

Droppande pärlor, försvinnande spår, dina desolate ögon ser och vi båda vet. Öknen gör ingen skillnad, det är skillnaden. Vi gör både och.


Satisfy my soul, can’t you see what you’ve done for me?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Phantasos
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-01 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos