Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att hitta tanken som ändrar


verkligheten

 

Dela med sig sina tankar

möta sig själv

förverkliga sina tankar

utan handlingar

 

bli fri för livet

som kommer

 

skuldfri

fri




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-01 22:06



Bookmark and Share


    maija tuori

Bra självkänslan lyser i dina rader !joo ,och det är kloka tankar...
2012-10-05

  Pirjo VIP
Tack för alla kommentarer.
Vi möter ju oss själva först och främst, när vi skriver.
Spännande resa, dikter blir resebeskrivningar...
2012-10-02

    ej medlem längre
Javisst!
2012-10-02

    ej medlem längre
Styrka lyser i dina ord.
2012-10-01

    Phantasos
Grymt skrivet
2012-10-01

  M M Mannheim VIP
Vill man möta sig själv? Risken att då bli avslöjad hindrar oss säkert att ställa upp på det mötet.

2012-10-01

  April Benedict
friheten är vacker, för den som är. känner igen mig så väl, applåd för en underbar dikt!
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP