Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Give me a call or I will you

Utan ditt är ju stabilt som fan. Ensam i parken, mera eller mindre arbete? Kliv igen, nyrakad är det ju jag som går utan skor inte du. Skönt är det också.

Curly quotes meandering heartbeats, amplified what-so-ever, secondly.
They tried and did, for half a nonsense - lying upright and all.

En kvart så där, spindeln är här. Igenkännbar stegring, en melodi gammal och sann, hur kom det sig någonsin att vi inte tidigare funnit varann? Väg ditt hår, det ser tjockt ut. Kom här så kramas vi.

No more, no less. Tranquilo. ¿Do you think you´re better off alone?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Phantasos
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-01 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos