Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första raden var med i en blueslåt jag lyssnade på i bilen på väg söderut på E6:an en gång. Den fastnade. Sen fortsatte jag skriva min egen version den kvällen.


Stay

Baby don't leave me now
The bed will be cold and thin
I need to feel your heartbeat
and the scent of your skin

Baby just stay a while longer
Keep me warm from inside and out
We still have time, no need to hurry
You have abilities I can't live without

Baby don't go away
I'm not finished with you yet
You just have to lay down here
and enjoy all you're gonna get

Baby don't leave me now
You'll break my heart if you do
Look me in my eyes and tell me
"I'm staying 'cos I love you!"




Fri vers av Silverflowerpoet VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-01 22:54



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
underbar.
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Silverflowerpoet
Silverflowerpoet VIP