Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig ta dig med

lita på mig
låt mig ta dig med
till mitt berg på höjden
så att vi tillsammans kan skåda
brunnsvikens magiska glitter
kanske vi båda
blir förälskade i stunden
nässlor och maskrosor blir våra vittnen
då våra bara kroppar vilar i det gröna




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 200 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-02 09:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert skaldat.
2012-11-11

  anits VIP
Mycket vackert och berörande skaldat
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling