Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vers om mannen i gränden

en berusad man i gränden står
regnet faller då han vinglar illa
jag går fram och frågar hur han mår
det var märkligt nog en synvilla
siluetten där inne nu emot mig hugga
blodet rinner i rännstenen likt en älv
medmänniskor det var min egen skugga
jag högg just mig själv




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-02 12:13



Bookmark and Share


  Annika Persson
eller kanske Bellman själv?

2012-10-06

  Annika Persson
eller kanske Bellman själv?

2012-10-06

  Annika Persson
är mannen en ättling till Bellman?
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling