Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordskoj


ÄLSKA

Ä kta kärlek alltid består
L ivet formar den till en blomma
S lår den sedan ut och sprider ljus
K äraste du är min blomma
A lltid dig jag skall vattna så du består




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 448 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-10-02 13:47



Bookmark and Share


  aol
så bra skaldat ja äkta kärlek kan såras men aldrig raderas,
2013-07-02

  lodjuret/seglare VIP
Se det var simpel poesi att lättsamt berika sig med.
2012-10-09

    ej medlem längre
Fint och rart skrivet av dig om att älska är att hålla det vid liv så måste det vattnas varje dag, bokmärker detta
2012-10-07

  Nasrin
känslosam och kärleksfull! Fint!!
2012-10-03

  Palett
Bra !!
2012-10-02

  prinscess VIP
fin
2012-10-02

    ej medlem längre
En ordlek som känns äkta och varm.
2012-10-02

  Algotezza VIP
Fantasifullt och kul!
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten