Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finn lyckan inuti

Långt bortom granens topp
där vindar formar sten
där frodas liv och hopp
i månens klara sken

grönska i var skreva
värme i var hus
saltstänk får allt att leva
ett lycklighetens rus

här får sinnen frid
stressen lämnar strand
ingen plats för inre strid
här släcks din kalla brand

skogens minne blir till is
och själen blir frälst
för härlighetens pris
får kosta vadsomhelst

Så gå och lev ditt liv
finn lyckan inuti
res med raska kliv
dit tanken alltid är fri




Bunden vers av Erik.J
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-02 13:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vacker text som målar bilder i mitt inre.
2012-10-02

  Algotezza VIP
Fint! Kommer att tänka på Fröding. Skulle gå fint att tonsätta!
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Erik.J
Erik.J