Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken fest i denna by

vilken fest i denna by
kanske borde alla delta
medborgare gammal såsom ny
ska man med sig sprit ta
ack vad ni är granna i denna ort
sade sjömannen albertsson han
men vem är han vilken lort
sade grevinnan för att hon kan
ack vad ni är granna i denna by
om det inte vore för er gamla
så skulle min lie slå bort er som om ni vore sly
som om ni vore sly




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-02 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling