Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka till framtiden

Byta bild
klämma ner i tråd
i morgondagen

eller klippa av den?
en tråd som bär upp då
styrd av nu

spottar på tråden

Jag är inte där än!

Morgondagen vet vi inget om!
En dag i taget!
Lev i nuet!

Lev i nuet för helvete!

En ny dag i morgon.

Hur kan jag förvänta mig att leva nuet?

När jag överlevt genom att räkna ut morgondagen?

Det är en dom jag fick. Ett straff för att jag överlevde
nuet som var

då.




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-03 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl