Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solig dag i Oktober

ögonlocken tunga

trötta

kylig höstmorgon

ligger stilla

låter var del av kroppen

vakna

i lugn

i ro

kikar ut

in strömmar morgonljus

med solljus

ler mot mig med all sin kraft

haft en natt fylld av sömn

utan oro

utan tankar

alltmedan kropp

själ

tanke vaknar

strålar solen glatt

från klar oktoberhimmel

allt mer intensiva

blir färgerna för var dag

tag vara på livet

tag klivet

att våga vara

här

nu

inte långt bak

eller på språng framåt

fånga dagen

nu

här

lev

nu

här




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-03 09:41



Bookmark and Share


  erna frank
Oaa, vilken början på dagen, utsoven,kan bara bli rätt.Är okt. solen strålar
du har en dag som vi önskar varje dag skulle vara. Din text är både berättande och bildligt förmedlande! Fin
2012-10-19

  mare VIP
Applåd !
2012-10-07

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2012-10-05

  Heikki Hellman
Avstressande uppvaknande, ideal start för en god arbetsdag!
2012-10-04

  anits VIP
Mycket fina tankar
2012-10-04

  ULJO
Mycket fint
2012-10-03

  Ninananonia VIP
Tycker om dessa tankar...
2012-10-03

    Ken Cassel
Fint Lillia :*)

Kramar...
2012-10-03

    ej medlem längre
Som en vacker melankolisk meditation



2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77