Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
anorexi


värt det

självsvält är
en bitterljuv lek
mellan död och
hjärtan som är andras

mitt ser bara
ljuset

i slutet av tunneln
som är allt
framför mina ögon

fjäderlätt,
perfektion

och

 

jag är bara hel

när jag

försvinner




Fri vers (Fri form) av aspiration
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-05 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aspiration
aspiration