Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är naturen



nästan så
genomblåst

av den friska vinden
solen ligger på

små moln som aldrig orkar
störa den ordningen



jag vaknade utsövd, avgiftad
befriad

nysprungen

min ros är en Södergransk sådan
mörkröd

ståtlig

oklanderlig i sin skönhet




jag är naturen
höst nu

löven röda
lyser på lönnen

allt liksom lever mer
fast jag vet det är död


så jag hyllar denna tid av förändring
lyssnar ej längre till röster

bara vindar

dom viskar bara saker
jag vill höra

som passar mig











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-10-06 11:53



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Skön att läsa :) visst är det toppen att du gör det... visst är du det...naturen en del av den..
2012-10-07

  Tillbringaren VIP
Väldigt vackert och skön att läsa!
2012-10-06

    ej medlem längre
Du berör med dina vackra ord...allt andas skönhet.
2012-10-06

  Lena Själsöga Keijser
ja

du är en ros
med mycket vackra blad
2012-10-06

  Järnkatten
En kyss i vinden lämnas så dig för denna vackra och utlämnande text..
2012-10-06

    ej medlem längre
Du och dina ord är skönhet.
2012-10-06

  Linda CH VIP
Andas skönhet och styrka! Mycket bra!
2012-10-06

  bittemi VIP
Mycket fint skrivet!
2012-10-06

    Ken Cassel
Fint Lena! :)
2012-10-06

    ej medlem längre
Mycket bra..
2012-10-06

    ej medlem längre
Bra!
2012-10-06

    Birgersdotter VIP
Underbara ord...bra
2012-10-06

    ej medlem längre
Så vackert Lena ...
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP