Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FB-inlägg today...<3




NÄ.....nu blir det ärtsoppa o vila lite o sen kanske läsa en bok...läste 3 st igår...fick ingen DN idag så ...faan...men jag gav bort 15 kr till världens barn...och så gav jag mer än jag skulle betala på loppisen...Inte för att jag lyckades lösa saken att få hem min nya antika guldfåtölj (ska stå i hörnet man ser i sovrummet) men till dem kan man ge massor, konstant pumpa in pengar som går DIREKT till barnhem o utsatta mammor i Lettland o Polen o dom där länderna....så det så...
så jag anser att jag ej går under för att min stol står där en vecka till, kanske mamma kan hjälpa mig när hennes bil är fixad...
och veckan skitmöten med mysko läkare, rinner av mig som vatten på en gås...god I've saved this day, I put away my early grave - bara Eddie kan skriva såna rader, sån poesi och själv tenderar jag ändå att tända nästa cigarett - god bless....men vem din gud är det vet jag ej, min; det är jag....min själ - mitt högre jag....dravvel säger du och tycker jag snurrar i tanken men du! - du är inte en karusell som jag - här står tiden still, medan du sliter hund och kammar lössen från barnen och låter din mc bestämma farten eller varför inte din pickup du lånar från bygget där du jobbar...Be well <3 to you / Lena.











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-06 12:40



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Jag tycker om dina tankar... hur du skriver dem..tack för en fin läsning..
2012-10-07

  mare VIP
Befattar mig INTE med FB !
För ytlig och patetisk, slöseri med min
livsviktiga och dyrbara tid, hur orkar folk ?!?!
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP