Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tryggheten i att


aldrig synas

 

 

men än värre är 

skräcken

 

 

i att aldrig ha setts

 

där finns en lösning
på en scen
att tryggt inte synas
och att ses

 

där finns en förlösande men
smärtsam nota att betala

 

slutligen

 

ridån går alltid ned

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-07 02:31



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Den här texten väcker många känslor till liv inom ...

Läs min
''Vill ge dig min morgon ... ''
vilken jag publicerade i början av min tid här på poeter.se
den 11 april 2005 ...
Scenen har varit en stor del av mitt liv
och det flödet beskriver inte så lite den känsla som
du förmedlar i detta ditt flöde ...
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri