Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utanför

allt är enklare
utan utanför

slipper fastna
slipper låtsas
slipper trassla

i allt utanför

inget ändras
evigt utanför

ständigt stilla
ständigt öde
ständigt tomt

stannar innanför




Fri vers av yoakimu
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-07 10:27



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kan vara skönt då...
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu