Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med och utan dig





höstfärgerna utan dig
jag ser dem
men känner dem inte

samma färger tillsammans med dig
jag känner dem
men ser dem inte




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-07 15:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert!
2012-10-09

  edikt/Benedikte
Fin omvänd iakttagelse med sina enkla ord
B:)
2012-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP