Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvar tète a tète




nä, jag ville bara älska dig lite till
som i en saga, en dröm en gång om dig och mig
en saga

tills att snön rann ner för min näsrygg
jag ryggade för kylan
jag älskade

kylan
älskade
kylan

en stråle
kvadrater, månstråle
genomlysta molnsuddigummor
trixiga pennor

inga talade längre
mutor?
ja, visst förekom de

i lönndom
under dom
som

log


snart åker vi igen på din mc genom snön
du har kedjor på och låser mig där, jag fryser fast
jag rakas och skinnas, mitt skinn är rött
inte rosa

som förut


och bilderna du visade, noir
de bästa skådespelarna var
upptagna därför fick jag

hoppa in

stand-in, i ditt krypin
in something
I never got exactly

was it?
or

we'll never know
now
now
nu
här


i denna ljuva sommartid hjärtat
älsklingen, mannen, du

finns där

ja, det finns du
än

där

än där

än

här










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-07 20:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Styrka och närhet i denna!
2012-10-08

    ej medlem längre
Tycker mycket om dina ord.
2012-10-07

    ej medlem längre
Styrkan bor i dina ord...och i det som ligger mellan raderna!
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP