Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur jag och du är förenade över tid och rum - en roman




så står du utanför min dörr igen med din ångest och övergriper min
ångest

dina kyssar är så direkta att de ej går att missförstås

för jag drunknar i dem, under tiden klär du dig, ber mig snabba på

vi ska ut



du är mycket för att gå ut, slåss mot din ångest

jag smeker min ångest medhårs och stannar gärna inomhus, känns som jag har kontrollen då
detta är naturligtvis ett förnekande av min person

du vet jag kräver action älskling, inget flegmatisk lunka på i denna stuga



det är stort och det är en riktig saga, Bröderna Grimm kan knacka på, försöka stjäla denna historia

den tar jag med mig i graven, eftersom mitt funktionshinder gör att jag ej förmår, skriva en roman

kanske en roman med högst tio sidor, men hur ska alla orden få plats?



jag gör en dikt, låter den få vingar och sväva över fälten på luft

buren av alla Eros väktarmän, till rätt plats


den uti ditt hjärta


med en banderoll "Love forever"
fast ingen vet vad forever betyder

egentligen










Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-08 08:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text att tycka mycket om - och det gör jag.
2012-10-08

    Ken Cassel
Bra Lena :)

Lite som att komma till insikt över saker och ting...
2012-10-08

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Lena du är riktig bra på samla dokumentation. Jag har just i min fastighet en inrednings företag, show rum som heter just så. ”Love forever” det gör mig skratta varje gång ser Schenker bilen hämtar till Firma höga bergsorder lådor som jag vet inte vad innehåller och inbillar mig poetisk att kärlek kommer på paket; ha en solig dag min vän/diana.
2012-10-08

  Linda CH VIP
Så himla snyggt skaldat!
2012-10-08

    ej medlem längre
Bra vännen.Du får en bra prägel på det mesta du skriver.Jag skulle också vilja kunna göra en roman men behärskar inte den konsten,kanske dax att gå skrivarlinjen igen.
2012-10-08

  Lars Hedlin
En bra text tycker om den mycket!
2012-10-08

    Ladyblack
fast ingen vet vad forever betyder, egentligen.

Gud vad bra!
2012-10-08
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP