Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

 

Ensamhet...

 

När dygnet närmar sig midnatt och det är högtid för min skönhetssömn,

 då känns det som jobbigast att lägga sig i det kalla ensamma sängen...

 in i tystnaden - i tomma ingenting!

Jag längtar efter en varmt välkomnade kram som omfamnar mig med

 kärlek och omsorg...

någon som flåsar mig i nacken,

 stryker hårstråna ifrån mina ögon - när vi tittar in i varandras ögon...

Precis innan ögonblicket när verkligheten förvandlas till dröm...

 

 Likaså, är det trist att vakna mitt i natten, in i nattens tystnad.

Ingen som så lugnt andas bredvid mig...

Ingen famn att krypa sig intill...

 ingen som tröstar mig

 när ångesten av vargtimmen är som värst...

 när tankarna är mörkare än natten själv...

 

Då önskar jag att jag inte vore ensam...

Jag har så mycket kärlek att ge,

 så mycket omsorg att slösa

I nattens kyla, i det tomma rummet där

mina andetag är det enda ekande ljudet ...

 

 



Fri vers av BlåhäXa
Läst 857 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-11 22:46



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Det är verkligen någonting kosmiskt på gång här ...
... känner det ända hit och inom hela mig - Lite annorlunda uttryckt av dig i detta flöde, men fler än blott några valda delar kunde lika gärna vara mina egna ord ... Om du läser igenom mina texter här så kommer du att finna likheter med hur jag känner för att krypa ner i en kall, tom och ödsligt ensam säng i full vetskap om att den när jag vaknar kommer att vara lika tom och ödsligt ensam som när jag somnade ...

Sov gott, min kosmiska syster! Låt drömmarna omsluta dig så ses vi kanske någonstan på vår väg genom sömnens gränslösa inre och yttre riken ... *ler*
2006-02-12

  DanSan
Åh så underbart vacket och så frustrerande, kom så ska jag hålla om dig kom hit kryp inn i min famn du får min trygghet . . .
Den är så underbart vacker så jag brister ut i gråt, så välskriven direkt från ett brisstande hjärta!!! Hög skrivar anda hög poesi som bottnar i självupplevelse. Kan bara säga oh vad underbart vackert och bra!!!
MVH Dan Cederholm
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa