Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur jag ej synkar med tiden




vad gör du med mig?
du tar mig iväg, låtsad kärlek
en romans en saga
bevingad

jag läste den redan som barn
förutom det som hände sen
är hjärtat fortfarande kvar?
är jag intakt än?


det är som att gå på en ljusväg
när allt plötsligt blir svart och försvinner
under mina fötter under min kropp
men jag finner

mig svävande i en mellansfär
jag ej kan förklara



romansen, sagan, är den slut här?
är det här den har sin ände?
jag vet då stjärnor spår
djupa sår

finna något att hålla sig i
någon att hålla sig till
men de försvinner så lätt
i morgondimman

fast de lovat och svurit en ed
detta är min mörka hed
den genväg jag valt att vandra

den känns som den går långsamt
men den går i överfart
och du vet hur det är
med hastigheter


man måste ha styrfart
alternativt
ej tappa kontrollen helt

då livet blixtrar förbi
och mitt rum som en parallell värld, en dröm


då jag vaknar och inser
allt är redan gjort

men jag vill bara mer










Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-09 08:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra
2012-10-12

  Ninananonia VIP
Den här dikten målar bilder i mitt inre..kanonbra...
2012-10-09

    Max Poisé
Vill ha mer av din dikt jag...Bra!!
2012-10-09

  Ljusletaren
Dina ord griper tag i mig!
Bra ordat/kram
2012-10-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP