Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutstrid



Ibland förlorar man
trots kamp och envishet
ibland är problemet övermäktigt
motståndaren för kraftfull
och i besittning av makten
Jag skulle kunna strida
för stridandets skull
för familjens skull
för kärleken
men det hade endast varit
en sista dödsryckning
hos den redan slagna och besegrade
Till ingen nytta
Ett halvkvävt rop i protest
till slutna öron

Så i den nuvarande stunden
tar uppgivenheten över
och jag vill bara sluta ögonen
krypa ner
till botten av mig själv
där jag redan ligger och kurar
bli lämnad ifred
med min sorg

för det är över nu
Jag är tom
Jag har inget mer att ge

...men det som sker det sker
och är Gud god
blir det bra till slut

måste bara andas
ett andetag i taget
...ett andetag i taget

... in
andas ut...
in...
...ut...




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-09 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima